The Magicians Dizi Tanıtımı

The Magicians, Syfy ve Showcase kanallarında özel gösterimiyle 16 Aralık 2015’de, diğer bölümleri 25 Ocak 2016’da çıkmış olan fantezi türünde televizyon programıdır. Genel hatlarıyla Lev Grossman’ın aynı isimdeki romanından esinlenilmiştir.

Konusu 

Quentin Coldwater, kendisinin favori çocuk kitabının içindeki dünyanın gerçek olduğunu ve insanlığa tehlike oluşturduğunu fark ettiği Brakebills Üniversitesi’nde Büyü Pedagojisi üzerine büyücü olmak için eğitim almaktadır.

Karakterler

Jason Ralph başrol olan üniversite öğrencisi Quentin Coldwater rolündedir. Karakter bir büyücü olmak için Brakebills Ünviersitesi’nde Büyü Pedagoji’si üzerine eğitim almaktadır ve Fillory and Further(Fillory ve Dahası) serisinin büyük bir hayranıdır.

Stella Maeve, Quentin’in çocukluk arkadaşı Julia Wicker rolündedir. Bir Ivy League (Amerika’daki bazı elit okulların oluşturduğu bir topluluk) öğrencisidir. Brakebills’e girişi kabul edilmediği için hayat planları yerle bir olmuştur. Kendi başına büyü öğrenmeye çalışmaktadır ve gizli bir topluluğa alınmıştır.

Olivia Taylor Dudley, Alice Quinn rolüyle Quentin’in arkadaşı olan bir büyücüdür, ebeveynleri de büyücüdür ve ilgisiz bir aile hayatından gelmektedir.

Hale Appleman, Quentin’den daha büyük bir Brakebills öğrencisidir. Ağır içicidir ve Quentin’in sinir bozucu bir arkadaşıdır.

Arjun Gupta, Quentin’in oda arkadaşı ve akranı olan Penny rolündedir. Kasıtlı olarak korkutucu ve sinirlidir.

Summer Bishil, romandaki Janet karakteriyle aynı olan ancak diğer “J” harfiyle başlayan isimlerle karışmaması için ismi dizide değiştirilen Margo Hanson rolündedir.


Yan Karakterler 

Rick Worhy, Brakebills dekanı Henry Fogg rolündedir

Anne Dudak, Penny’nin akıl danışmanı ve Brakebills’deki bir öğretmen olan Pearl Sunderland rolündedir

Jade Tailor, sert, asi ve seksi bir Brakebills öğrencisi olan Kady Orloff-Diaz rolündedir. Penny’nin ilgisini çekmiştir.

Esmé Bianco, Eliza rolündedir. Acil durumlarda ilk yardım yapmak üzerine çalışır ve Quentin’in büyücülük macerasının başlamasında parmağı vardır.

Michael Cassidy, Quentin’in en iyi arkadaşı ve Julia’nın erkek arkadaşı rolündeki James rolündedir.

Spencer Garett, Quentin’in babası Ted Coldwater rolündedir.

David Call, Julia’nın becerilerini geliştirmek için girdiği gizli yeraltı dünyasında onu karşılayanlardan biri olan Pete rolündedir.

Kacey Rohl, Julia’yı karşılayan diğer kişilerden diğeri olan Marina rolündedir.

Tembi Locke, Dr. Jeniffed London rolündedir. Karakteri Quentin’in psikiyatri doktorudur.


Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Magicians_(U.S._TV_series)
Çeviri: Mavitilki Çeviri (Doruk Şenel)
The Magicians Dizi Tanıtımı The Magicians Dizi Tanıtımı Reviewed by Abdulkadir on 06:43:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.